Wil je nog steeds van calorierijk eten afblijven?

Deel het
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Je weet dat je vaak naar een fast food restaurant gaat. Weet je ook hoeveel calorieën je binnenkrijgt met een normale fastfoodmaaltijd? Het is waarschijnlijk meer dan je denkt. Het is misschien zelfs de hoeveelheid calorieën die je de hele dag binnen zou moeten krijgen. Al die broodjes, saus, vlees en frites. Het telt op. Het blaadje salade en schijfje tomaat tellen niet mee. Die bevatten praktisch geen calorieën.

In veel fastfoodrestaurants krijg je gebakken kip. Het kippenvlees is arm aan calorieën, maar de olie waarin het wordt gebakken niet. Wat eet je bij gebakken kip? Frietjes! En in veel restaurants wordt de kip niet alleen gebakken, maar ook bedekt met brood en vervolgens gefrituurd. Al dat calorierijk eten tikt vlot aan en zal je zo naar jouw alledaagse hoeveelheid calorieën brengen. Lees er alles over op https://snelweerslank.nl/ waar je interessante artikelen vindt over de mogelijkheden van afvallen.

Alternatieven voor fast food

Van al deze vormen van calorierijke maaltijden kun je echter afblijven. Zelfs als je in een fastfood restaurant eet. Tegenwoordig kun je een gemengde salade eten, je kunt een soep nemen en wat brood en je hoeft er geen boter op te doen, want het brood heeft al een goede smaak. Misschien is het zelfs gemaakt van granen die geen tarwe zijn.

U kunt zelfs een fruitsalade eten die vezels toevoegt, maar geen witte suiker. In de meeste gevallen is de suiker gewoon die van het fruit zelf. Je kunt er ook voor kiezen om de gebakken kip te eten met een gemengde salade. Deze combinatie helpt u het vet van het gebakken voedsel beter te verteren, omdat de salade ook bittere bladeren bevat.

Kleine veranderingen kunnen grote invloed hebben

Als u een glas melk drinkt, kunt u magere melk nemen die minder calorieën met zich meebrengt. Neem in plaats van een sapje gewoon water. Dat is wat uw lichaam nodig heeft. En, je zult het niet geloven, het is ook de favoriete drank van je hersenen. In feite hebben je hersenen water nodig om goed te kunnen werken.

Zie je, een fast food restaurant maaltijd hoeft geen calorierijk voedsel te zijn. Het is jouw keuze of je het calorierijke voedsel met zijn gevolgen voor je lichaam wilt of dat je de voorkeur geeft aan het gezondheids vriendelijke caloriearme voedsel. Of een combinatie van beide.