Hoe het gebruik van zijden bloemen uw huwelijksbudget kan besparen

Deel het
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Het gebruik van zijden bloemen voor uw bruiloft is een idee waar u blij mee zult zijn. In het verleden beschouwd als een sociale faux pas, worden zijden bloemen nu de keuze van veel bruiden, niet alleen degenen die zich zorgen maken over de kosten. Veel bruiden kiezen ervoor om zijden bloemen te gebruiken in hun bruiloften omdat het de stress en zorgen voor de laatste dagen vermindert. Dit geldt vooral als u uw bloemen zelf doet.

Als je op je trouwdag aan zijden bloemen denkt, denk dan niet aan de rafelige bloemen in de dollarwinkels met de misvormde bloembladen of de draad die losraakt. Denk aan zijden bloemen van hoge kwaliteit die het uiterlijk van verse bloemen echt nabootsen. Deze zijden bloemen zijn samengesteld met de zorg en de studie van de echte bloem om ze er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Zijden bruidsbloemen geven je de schoonheid van bloemen op je trouwdag zonder poespas.

Waar vind je zijden bloemen van hoge kwaliteit

De doe-het-zelvers weten al dat een van de beste plaatsen om prachtige zijden bloemen te vinden, je lokale ambacht of hobbyverhaal is. Omdat er mensen zijn die zich met bloemschikken bezighouden, bieden deze winkels een verscheidenheid aan bloemen. Sommige winkels bieden zelfs lessen over het schikken van bloemen of hebben iemand die op maat gemaakte arrangementen voor u kan maken. En als je op mij lijkt, wil je de bloemen voelen en aanraken om de kwaliteit te zien van wat je krijgt. Je kunt ze bestuderen om te zien hoe goed ze bij je look passen.

Uw plaatselijke bloemist is een andere plaats waar u prachtige zijden bruidsbloemen kunt krijgen. Veel mensen willen misschien arrangementen voor een aantal evenementen of hun persoonlijke ruimte waar ze niet willen dat de bloemen binnen een paar dagen doodgaan. Omdat de bloemist de beste connecties en expertise heeft op het gebied van bloemschikken, zijn ze een geweldige hulpbron bij het vinden van fantastische zijden bloemen voor uw trouwdag.

Last but not least is het internet. Het internet heeft veel sites die niet alleen zijde aanbieden, maar ook pakketten waarmee ze worden geregeld. U kunt de bloemen die u wilt voor een redelijke prijs laten regelen. Zijden bruidsbloemen zijn zelfs te vinden op eBay. Zorg er echter altijd voor dat u een gerenommeerd bedrijf vindt dat een reputatie heeft op het gebied van kwaliteitsservice. Veel sites tonen foto’s van hun arrangementen en bieden getuigenissen. Als dit je geen zekerheid geeft, koop dan een proefboeket om te kijken of de kwaliteit is wat je zoekt.

De voordelen van zijden trouwbloemen

  1. Ze kunnen van tevoren worden gedaan. Hoewel echte bloemen erg mooi en adembenemend zijn, moeten ze vlak voor de bruiloft worden gedaan om niet te verwelken. Als je een bruid met een beperkt budget bent en deze taak op jezelf neemt, kun je jezelf overweldigd en gestrest voelen in een tijd die leuk en ontspannend zou moeten zijn. Met zijden arrangementen kunt u ze van tevoren regelen, wat de stress van de laatste paar dagen voorafgaand aan uw bruiloft kan verminderen. Op de dag van je bruiloft zijn ze nog mooier dan op de dag dat je ze kocht.
  2. Ondergedompeld zien ze er echt uit. Een van de grote trends in bruiloften is nu de verzonken bloem. Het mooie van deze trend is dat je een zijden bloem in water kunt onderdompelen en niemand zal kunnen zien of het echt is of niet. Als de bloem in water is ondergedompeld, zullen alle mensen zien dat het een prachtig arrangement is. Niemand zal echt zijn hand in het water steken om te zien of de bloem echt is. Ook omdat je minder bloemen nodig hebt bij het maken van ondergedompelde of drijvende centerpieces, dit bespaart geld.
  3. Allergieën worden niet verergerd. U, uw toekomstige echtgenoot of een van uw gasten kan bepaalde allergieën hebben als het om bloemen gaat. Om het onvermijdelijke niezen, loopneuzen of rode ogen te voorkomen, zijn zijden bruiloftsbloemen een geweldige manier om die bloemige schoonheid en gelukkige gasten te hebben. Dit is ook een pluspunt als je een buitenbruiloft hebt en bang bent om insecten aan te trekken.
  4. Levenslang aandenken. Het fantastische aan het gebruik van zijden bloemen voor je bruiloft is dat je een aandenken kunt hebben. U kunt zowel een middelpunt als uw boeket mee naar huis nemen en besparen op de kosten voor het bewaren van bloemen. Ze kunnen een decoratie voor uw huis worden en een herinnering aan het begin van uw huwelijksleven.
  5. Geweldig als gunsten. Veel van uw gasten kunnen verliefd worden op de bruiloftsstukjes die u op de tafels heeft staan. Een grote gunst zou zijn om de centerpieces naar huis te sturen met die bloemenminnende gasten. Uw gasten krijgen geweldige arrangementen om hun ruimte te verfraaien, evenals een herinnering aan uw trouwdag.
  6. Stevige bloemen. Omdat echte bloemen kwetsbaarder zijn, kunnen ze door kou of hitte snel verwelken. Als je een buitenceremonie hebt, kunnen de bloemen de hitte misschien niet verdragen. Wat als u vergeet ze in water te doen om ze er fris uit te laten zien? Bij zijde is dit geen probleem. Ze hebben geen water nodig en kunnen tegen alle weersomstandigheden.
  7. Minder duur. Dit wordt nu altijd beweerd omdat zijden bloemen van hoge kwaliteit net zoveel kunnen kosten als levende. Dit is waar; Als u echter in december een bepaalde bloem nodig heeft die alleen in Frankrijk te vinden is, kunnen de kosten oplopen. U kunt in plaats daarvan zijden bloemen gebruiken en ongelooflijke besparingen hebben. Ook kunt u bij het onderdompelen van bloemen, omdat u over het algemeen minder gebruikt, zijde gebruiken in plaats van de echte, die goedkoper kan zijn. U kunt ook geld besparen met zijde door de verkopen op internet en in winkels te bekijken.

Hoe u uw zijden bruiloftsbloemen kunt opfleuren?

Als je zijden bloemen gebruikt voor je trouwdag, zijn er veel manieren waarop je ze kunt opfleuren om ze nog unieker te maken, wat een persoonlijk tintje aan je dag geeft.

Geur. We houden van de geur van echte bloemen, dus hoe kunnen we een geurige geur nabootsen met zijde. Het is een geweldige manier om het parfum van uw keuze op de bloemen te sproeien. Zo hebben de bloemen een heerlijke geur die je receptie wat pit kan geven. U wilt er echter zeker van zijn dat de geur iets is dat gasten niet zal verergeren. Ik zou een echte schone, lichte geur aanraden.

Juwelen. In plaats van een eenvoudig boeket bloemen, voeg je juwelen toe om het op te fleuren. Je kunt kristallen op de bloembladen van de bloemen laten lijmen. Dit voegt meer pit en persoonlijkheid toe aan een toch al mooi arrangement. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je de bloemen beschadigt, omdat ze stevig genoeg zijn om te hanteren.

veren. Veren kunnen smaak toevoegen aan elk bloemstuk. Het toevoegen van veren aan een zijden bruidsboeket geeft een extra flair waardoor het opvalt. Mooie pauwenveren in een arrangement van zijde als middelpunt helpen een bepaald niveau van verfijning toe te voegen.

Hoe zorg je voor zijde?

Hoewel een van de voordelen van zijden bloemen is dat ze weinig verzorging en verzorging nodig hebben, zijn hier een paar tips om ervoor te zorgen dat je zijden bloemen voor je trouwdag in perfecte staat zijn.

o Om zijden bloemen schoon te maken kun je ze wassen of met de hand schoonmaken, maar dit is niet de meest aanbevolen manier omdat het een beetje rommelig en tijdrovend kan worden.

o Een geweldige manier om zijde er op zijn best uit te laten zien, is door een ozonveilige spuitbus te gebruiken. Hierdoor kunnen ze er schoon en fris uitzien.

o Als er wat kreukels in het groen zitten, kun je de bladeren met stoom strijken. Zorg ervoor dat de temperatuur op de laagste stoomstand staat. Test een hoek voordat je de kreukels uitstoomt.

o Veel winkels die zijden bloemen verkopen, hebben ook reinigingsproducten voor zijden bloemen die zijden bloemen er geweldig uit kunnen laten zien.